BUTCHER’S STORE ANTWERP CITY BREWERY

Het verhaal van Luc De Laet & Peggy Van Haver is er een van goesting, hard werken en een ferme portie gezonde ambitie. Dankzij vele uren gezonde weekend – en vakantiewerk leerde Luc de stiel van vleeshouwer. In 1992 begon hun verhaal in Hove, daar nam Luc een zaak over van de familie Hendrickx. Wat begon met een been-houwerij in Hove is uitgegroeid tot veel meer: een groothandel, een restaurant (reserveer hier), een tweede beenhouwerij in de Antwerp City Brewery en derde been-houwerij op ‘t Zuid in Antwerpen. Ondertussen is De Laet & Van Haver een internationaal begrip geworden en beleveren ze met hun groothandel de restaurateurs Albert Adria en breiden ze hun horecacliënteel verder uit binnen België maar ook buiten de landsgrenzen.

Vleeshouwen en verwerken is een eeuwenoud ambacht. Tot op vandaag spelen die aloude ambachtelijke tradities een belangrijke rol voor een kwaliteitsvolle en gezon-de smaakbeleving die De Laet & Van Haver naar buiten wil brengen. De Laet & Van Haver maakt ambachtelijke producten van weleer met de technologie van vandaag.
De opkomst van de culinaire cultuur en de evolutie naar steeds meer duurzaamheid zorgt ervoor dat de slager van vandaag tegelijk artiest en vernieuwer is. Creativiteit, innovatie en duurzaamheid gaan hand in hand. Vlees wordt verwerkt “from nose to tail”.
Door de massaconsumptie ontstaat er veelal een tendens van “smaakvervlakking”. De Laet & Van Haver strijdt vanuit elke vezel tegen die vervlakking. De Laet & Van Haver zet kwaliteit boven kwantiteit. Het garandeert een ongekende, bewuste en een zo gezond mogelijke smaakbeleving.

Niet alleen in de Butcher’s Craft, maar ook thuis, in het restaurant “Butcher’s Dining”, de winkels “Butcher’s Store Hove en Antwerpen” of met de foodtruck “Butcher’s Beast”.
Het succesverhaal van De Laet & Van Haver is te danken aan een omvangrijke kruisbestuiving. Vanuit de passie voor het ambacht en het vlees ontstaan ideeën en nieuwe bedrijfsactiveiten. De Laet & Van Haver adviseert en begeleidt zijn klanten in de horeca om hun cliënteel op zijn beurt de beste ervaring te bieden en de eigen activiteiten almaar te verbeteren

Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram!

X