Afgelopen weken vielen de sterren uit de lucht. Toch voor enkele van onze klanten! Michelin rijkte zijn sterren uit en wat een prestatie. We zijn trots op al onze partners en al wat ze bereikt hebben, een Michelin ster dat krijg je niet dat verdien je. We zetten daarom graag onze klanten en hun ster in de kijker.

The Butcher’s Son*

We beginnen de lijst met niemand minder dan The Butcher’s Son. Dit restaurant ligt boven onze Butcher’s Store in brouwerij De Koninck. Hier vertegenwoordigen wij een groot deel van de kaart. Sinds 2018 mogen ze zichzelf de trotse eigenaars van een Michelinster noemen. Ook al zou je de naam snel linken aan onze Butcher’s Family verdiende Jan Michielsen en Luc Dickens deze volledig op eigen houtje.

Nebo*

Nebo heeft dit jaar hun ster mogen ontvangen en we kunnen dan ook niet meer dan trots zijn dat wij zo’n groot deel van hun kaart mogen vertegenwoordigen. Je kan er onze bekende rundstartaar krijgen maar ook de kalfszwezeriken en een heerlijk stukje rundsvlees. Naast hun eerste Michelin ster hebben ze ook een 15/20 bij Gault Millau met drie koksmutsen. Maar dit talent komt van ergens de vader van Dimi had vroeger ook een restaurant met Michelin ster. Wil je graag eens gaan proeven van hun heerlijke kaart? Dan moet je op het Panamarenkoplein in Antwerpen zijn.

Tinèlle*

Ken Verschueren is voor vele geen onbekende meer in de horecawereld. Met zijn restaurant Tinèlle veroverde ook hij dit jaar zijn eerste ster. Je dineert er in een prachtig voormalig klooster en militair hospitaal. Samen met Jenny Callens vormen zij een top-team voor hun sterrenrestaurant. Deze unieke ervaring beleef je in Mechelen.

Fine Fleur*

De derde nieuwkomer in de sterren wereld is Fine Fleur. Bij hen kies je tussen en 4, 5 of 6 gangen menu om gezellig bij te tafelen. Bij hen spelen ze met de verschillende seizoenen voor een creatieve culinaire ervaring op het bord. Je vindt er ook regelmatig ons kalfsvlees terug in verschillende gerechten verwerkt. In het hartje van Antwerpen veroveren ze vele klanten.

Le Pristine*

Een echte blijver in de Michelinwereld is Le Pristine. Met hun open keuken impressioneren ze vele culinaire liefhebbers. Tijdens de zomer geniet je in de gezellige outdoor courtyard van je eten. Het menu die ze voorschotelen heeft de perfecte balans tussen traditie en innovatie. Wat kan er aan deze menu niet ontbreken? Onze rundstartaar. Ook dit pareltje kan je in Antwerpen terug vinden. 

Het Gebaar*

Je zaak bouwen van chef-patissier tot sterrenchef. Roger Van Damme deed het. Zij werken met onze dry aged filet pur en maken daarmee hun eigen beef wellington. Deze fantastische combinatie uit de patissierwereld met onze vleeswereld zorgt voor een spectaculair gerecht. Weer een prachtig sterrenrestaurant die de stad Antwerpen op hun kaart mag zetten. 

Vrijmoed**

Deze topper mag al twee Michelin sterren op zijn naam zetten. Hier kan je genieten van een vier tot wel een zevengangenmenu met aangepaste wijnen. In hun menu Vrijmoed vind je wel eens een heerlijk vleesje van bij ons. Daarnaast bieden ze ook een volledig vegetarische menu aan. Dit prachtig tweesterren restaurant vind je terug in Gent.

The Jane**

Nick Bril zet sinds 2014 een geweldige prestatie neer met zijn restaurant The Jane, hiervoor verdient hij dan ook dubbel en dik zijn twee sterren. Een menu voornamelijk gevuld met vis en schelpdieren maakt wel plaats voor twee vleesgerechten. Wij zijn dan ook enorm fier en blij met de lange samenwerking die we samen hebben. Je geniet hier van een menu in de kapel van een militair hospitaal in het hartje van Antwerpen.

Kelderman*

Ook een volledig visrestaurant maakt plaats voor een vleesgerecht. Tijdens de zomermaanden geniet je in dit culinair sterrenrestaurant van onze tartaar. Natuurlijk is de rest van het menu ook onweerstaanbaar. Om dit te beleven reis je naar Aalst.

Benoit & Bernard Dewitte*

Deze broers zorgen telkens voor een lekker gevarieerd menu. Ons traag gegaard buikspek is iets dat je wel eens op hun menu zou kunnen terugvinden. Op een prachtig domein in Ouwegem verorber je hun menu van A tot Z.