Bontà Hasselt opende 27 augustus hun deuren voor het publiek. Het nieuwe vleesrestaurant is ontstaan door een samenwerking met De Laet & Van Haver en de groep die achter de populaire discotheek Versuz zit. Bontà, vernoemd naar onze bekende gedroogde ham is gegarandeerd een succes-concept.

Luc De Laet, Jules Koninckx en Yves Smolders zaten met drie aan tafel om een fantastisch concept uit de grond te stampen. De zaak wordt uitgebaat door niemand minder dan Maurice Vroonen die reeds uitbater is van Melchiot, Balthazar en Casbar. Een top combinatie zou je kunnen zeggen.

De opening zelf was alvast een succes. De gasten kregen een teaser van het heerlijk eten dat er zou voorgeschoteld worden samen met de leuke sfeer die er hangt. Wanneer Versuz de deuren van hun discotheek terug opent krijg je na jouw diner bij Bontà toeging tot de VIP.

Aan de reviews te lezen was het de afgelopen twee weken een groot succes. Zo schreef Matty Ibrahimi: “Ik ben blij met dit adresje in mijn omgeving… ben super fan van Butcher’s Store in Antwerpen, bij mij komt er dan ook geen ander vlees in de keuken. De Wagyu entrecote was delicious, pepertjes top, lekker bijt in de frietjes met verse truffel. Overheerlijk. I’ll be back soon”

Wij kunnen niet anders dan trots zijn.