Back to basics. Buiten leven en eten. Deze zomer creëren we sociale beleving rond onze feestmaaltijd, met de barbecue als middelpunt. Grote stukken kwaliteitsvlees braden boven de Ofyr, barbecue of vuurkuil, en die regelmatig inwrijven met een bos rozemarijn of tijm doordrenkt met olijfolie. Pure producten die we volgens oude methodes bereiden op hout of houtskool.  Dat is de essentie. Eten en beleven doen we met al onze zintuigen. We eren het sociale aspect en betrekken onze gasten mee in het kookproces. Genieten doen we samen.

Dit gevoel scheppen we ook in ons restaurant Butcher’s Dining. De klant wordt betrokken in het proces. Ruiken en zien hoe het vlees en groenten worden klaargemaakt. Dat is een essentieel onderdeel van de ervaring die we willen aanbieden. 

Deze zomer maar ook daarna worden producten herleid tot hun herkomst. We respecteren de eenvoud en puurheid van onze ingrediënten. Asperges schroeien we aan en werken we af met een druppel olijfolie. Een puur stuk vlees of groente is vol van smaak en heeft geen saus nodig. We zetten dan zelf veel liever een kommetje saus op tafel zodat de klant zelf kan kiezen hoe het gerecht afgewerkt wordt.

Dit is wat we onze klanten graag bijbrengen, zonder prekerig over te komen. Als slager is het onze taak om onze kennis over te brengen aan de consument. Zo zijn we er van overtuigd dat we met z’n allen minder maar beter vlees zullen eten.